5 TEKNIK MEMIKAT LELAKI DENGAN PANTAS

peluk isteri

5 TEKNIK MEMIKAT LELAKI DENGAN PANTAS

1. Kecantikan.
Kecantikan adalah segalanya bagi seorang lelaki. Namun, kecantikan yang di pandang seorang lelaki tidak hanya pada rupa paras dan bentuk fizikal semata-mata. Sekarang, ramai lelaki lebih sukakan wanita yang ikhlas mencintai dirinya berbanding mengejar seseorang yang tidak ikhlas. Bagi lelaki, ikhlas adalah kecantikan yang mereka cari. Cantikkan hati anda, pasti lelaki tersebut akan terpikat.
.
2. Menjadi penyokong setia dia.
Walaupun lelaki nampak seperti makhluk yang kuat, mereka sebenarnya makhluk yang lemah. Anda berikan dorongan kepada dia dan sokong dia sepenuhnya. Lelaki tersebut pasti akan hargai anda yang sentiasa menyokongnya.
.
3. Jadi diri sendiri.
Anda tidak perlu tukar cara anda hidup semata-mata kerana anda ingin mengejar seorang lelaki. Lelaki tidak suka perempuan yang hipokrit. Lelaki lebih suka mencintai seorang wanita yang selesa menjadi dirinya sendiri.
.
4.Jangan cepat menyerah.
Ketika dalam proses berkenalan dan berkawan, anda jangan cepat menyerah kepada lelaki tersebut. Sebaliknya, anda jual mahal sedikit dan biarkan dia sedikit berusaha untuk memikat anda.
.
5. Jadi pendengar yang setia.
Lelaki biasanya tertarik pada wanita yang bersikap seperti wanita. Antara sifat wanita yang paling mereka suka adalah memahami kaum lelaki dengan menjadi pendengar yang setia. Apabila anda bersikap menjadi pendengar yang baik, ia menunjukkan anda ambil berat akan hal dia.
Ade 1 lg extra TIPS, guna 2-3 titik Pewangi Pheromiss dengan 50 kali bahan Pheromone iaitu kandungan tertinggi yang terdapat dalam mana2 produk pewangi pheromone. PheRomiss 50x, pewangi pemikat TERBAIK DUNIA!!!

Sale!
PREMIUM!

Pheromone Copulins Wanita

Alphafemale V1 with Pheromone Booster

RM180.00
Sale!
PREMIUM!
NEW!
NEW!

Pheromone Copulins Wanita

Pherolab+ For Her

RM80.00

Pheromone Lelaki

Pherolab+ Pheromone

RM80.00

Pheromone Lelaki

Flaming Desire

RM80.00

Pheromone Copulins Wanita

Pherolins for her

RM70.00

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Open chat
Whatsapp kami sekarang!
Hi Selamat Sejahtera, Ada apa-apa yang boleh saya bantu?
error: Alert: Content is protected !!