Alpha Series Pherobooster Kini Ada 3 Pilihan Wangian

pheromone

Berita baik untuk peminat Premium Handcrafted Perfumes With Pheromone Booster iaitu Alpha Series dari Bagaidikata Perfumes Malaysia! V2 dan V3 yang dijagka sepatutnya kita akan dapat hujung 2022, kini telah dilancarkan lebih awal. Alphamale dan Alphafemale (Version 2 & 3) ini lebih menarik kerana didatangkan dengan wangian yang super mewah bau dia! Seriussss.. Wajib cuba tau!

Sale!
PREMIUM!
Out of stock
RM97.00
Sale!
PREMIUM!
Out of stock
RM97.00
Sale!
PREMIUM!

Pheromone Copulins Wanita

Alphafemale V3 with Pheromone Booster

RM97.00
Sale!
PREMIUM!

Pheromone Copulins Wanita

Alphafemale V2 with Pheromone Booster

RM97.00

Bagi yang belum tahu pasal Alpha Series ini, perfumes ini merupakan fenomena baru dalam minyak wangi pheromone di Malaysia. Ini kerana minyak pemikat yang dihasilkan oleh Bagaidikata Perfumes Malaysia ini bukan sahaja menyajikan kepekatan pheromone berkualiti yang tinggi dan seimbang, malah menggunakan wangian yang premium. Jadi, anda akan dapatkan wangian yang super wangi disamping merasai efek pheromone yang memikat dan menggoda.

Sejak kami jual perfumes pheromone (2005), jujur kami nak anda tahu yang inilah satu-satunya pheromone perfumes yang bau dia sangat-sangat best dan premium.

Sebelum ini, ada beberapa pheromone perfumes yang berkesan pada ramai orang, tapi ada yang bermasalah dengan baunya. Bau kurang selesa buat pemakai itu sendiri walaupun orang disekelilingnya suka. Alpha Series seolah-olah penyelesaian pada masalah seperti ini. Bukan sahaja efek pheromone yang seimbang, malah datang dengan pilihan wangian yang best. Anda wajib cuba setiap satu wangian ini. (jika ada nak cuba ketiga-tiga wangian ini serentak, whatsapp kami untuk dapatkan harga special diskaun)

alpha series
pheromone booster

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Whatsapp kami sekarang!
Hi Selamat Sejahtera, Ada apa-apa yang boleh saya bantu?
error: Alert: Content is protected !!