[REVIEW] BioMagic Gel Hadiah Istimewa Untuk Ibu Ayah

biomagic

PERHATIAN: Kedaipheromone.com hanya menjual perfume berpheromone sahaja. Kami TIDAK menjual yang produk-produk kami review di sini. Segala pembelian untuk produk-produk yang terpilih untuk di-review oleh kami, anda boleh dapatkan di pautan (link) yang telah kami sediakan di bawah.

Semakin meningkat usia, dah jadi lumrah mesti ada anggota badan terutamanya dibahagian sendi, pinggang dan lutut yang sering terasa sakit. Tak kiralah sesihat mana pun orang tua kita, mesti akan alami sakit-sakit seperti ini setiap hari. Lebih menyedihkan, sakit-sakit seperti ini biasanya anak-anak tidak terlalu kisah, sebab ibu bapa nampak sihat.

Sebab itulah kami katakan yang BioMagic gel ini merupakan hadiah istimewa untuk ibu dan ayah di kampung. Nampak kecil, tetapi sangat bermakna untuk mereka.

“Dapat melihat ibu dan bapa seronok, bahagia dan sihat walaupun selama 1 minit pun, lebih berharga dari seisi dunia ini”

Itulah yang kata-kata yang pernah disebut oleh Ustaz Fauzan, salah seoarang rakan kami sebelum ini selepas mengesyorkan BioMagic pada kami. 

Ceritanya, sebelum ini ibu bapa di kampung tidak pernah minta apa-apa. Walaupun dia tahu yang anaknya itu mampu, tetapi tidak pernah dimintanya. Bila tanya mak sihat tak, mesti akan jawab “Sihat macam orang tua-tua la nak (dibaca: anak) oi… sakit-sakit lutut, pinggang tu biasa la orang tua”.

Mula-mula dia tak peraan dia sedar yang ibu bapanya itu sering menyebutkan sesuatu yang selalu membuatkan mereka tidak senang, tetapi dia tidak endahkan pun. Iaitu sakit lutut, sendi dan pinggang.

Sejak itu dia mencari-cari ubat ata krim sakit lutut yang ada di pasaran untuk dihadiahkan kepada ibu bapanya di kampung. Bermacam-macam jenis produk di pasaran dia cuba belikan untuk ibu bapanya itu. Sehingga pada suatu hari dia terdengar satu-satunya permintaan dari ibunya. Dia selalu menantikan permintaan ibunya, sebab ibunya tidak suka meminta. Yela, dua-dua orang pencen, ada duit. Jadi tak nak menyusahkan anak-anak katanya.

Tetapi pada suatu hari, ibunya call dan berkata macam ini,

“Jan, boleh tolong mak order gel lutut yang kau beli dulu tu tak? Biomagic tu mak suka bebeno-lah.. Mak dengan ayah hari-hari pakai gel tu.. Berebut-rebut kami sebab memang best sangat”

[REVIEW] BioMagic Gel Hadiah Istimewa Untuk Ibu Ayah 1

Punyalah suka mak dia sampai cakap Perak.Padahal orang Kelantan tu.Hehe. Apa algi, sepantas kilat lah Ustaz Fauzan borong untuk abgi pada mak dan ayah dia.

Kalau ada yang nak tahu, Biomagic gel ni untuk apa. Banyak manfaatnya gel ni. Memang popular dengan keberkesannya gel ni. Banyak kali dah cerita pasal Biomagic gel ni masuk TV. Tak ingat dah saya Tv mana satu. Paling best berdaftar dan diluluskan KKM : NOT201007285k, dirumus dari bahan organik dan bebas bahan kimia, boleh digunakan di seluruh bahagian badan yang sakit, dan mudah untuk digunakan dan di bawa ke mana-mana.

Gel ini sangat bagus kegunaan di bahagian-bahagian berikut :

  • Kebas Kaki dan tangan
  • Sakit lutut
  • Sakit pinggang
  • lenguh sendi
  • kecederaan sukan
  • sakit otot

Jika anda berminat untuk mendapatkan Biomagic Gel ini, sila dapatkan di SAYANAK.MY  atau terus whatsapp ke 012-3868954.

DAPATKAN SEKARANG DI SAYANAK.MY

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Open chat
Whatsapp kami sekarang!
Hi Selamat Sejahtera, Ada apa-apa yang boleh saya bantu?
error: Alert: Content is protected !!