CARA MEMIKAT DENGAN BERGAYA

Pheromone

CARA MEMIKAT DENGAN BERGAYA

Bila disebut sahaja minyak pengasih terus kita fikirkan tentang minyak yang dihasilkan secara mistik oleh tok bomoh. Antara minyak pengasih yang terkenal ialah minyak pengasih buluh perindu, minyak pengasih jawa, minyak pengasih mani gajah, minyak pengasih siam, minyak pengasih cenuai dan minyak pengasih orang asli. Samada kesan minyak pengasih tradisional ini mujarab dan ampuh hanya si pemakai yang tahu. Cara-cara membuat minyak pengasih ini pun ramai juga yang mencarinya di google.

Apa yang saya ingin kongsikan di sini bukanlah minyak pengasih tradisional ini tetapi minyak pengasih moden yang menggunakan bahan kimia sintetik pheromone. Ianya telah banyak digunapakai oleh orang barat dalam merialisasikan hajat mereka untuk memikat dan menggoda bakal lelaki atau wanita idaman mereka.

Wangian Pemikat / Penggoda / Pengasih moden ini mengandungi sejenis bahan kimia sintetik yang dipanggil Pheromone yang mampu mencetus dan meransang deria otak untuk terpikat kepada si pemakai tanpa disedari oleh penghidunya. Terdapat berbagai jenis wangian pemikat di pasaran ketika ini dimana setiap daripadanya mempunyai formula dan wangian tersendiri.

Terpulanglah kepada pengguna untuk memilih yang mana serasi. Keberkesannya sangat bergantung kepada gabungan bau badan si pemakai dengan bau pheromone tersebut.

Minyak wangi ini sering dikaitkan dengan minyak pengasih. Apa yang membezakannya ialah minyak wangi ini menggunakan teknologi moden sedangkan minyak pengasih tok bomoh menggunakan campuran bahan-bahan “rahsia” berserta jampi serapah

Pheromone Copulins Wanita

Phero Pink

RM70.00
Sale!
PREMIUM!
RM97.00
Sale!
PREMIUM!
Sale!
PREMIUM!
Sale!
PREMIUM!
Sale!
PREMIUM!
Sale!
PREMIUM!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Whatsapp kami sekarang!
Hi Selamat Sejahtera, Ada apa-apa yang boleh saya bantu?
error: Alert: Content is protected !!