[KONGSI CERITA] ISTERI PERTAMA NAK PIKAT BALIK KASIH SAYANG SUAMI

memikat suami

Kisah yang seterusnya ini dari seorang wanita. Kalau sebelum ini banyak kita dengan cerita dari lelaki. Kali ini sedikit berbeza kerana kita menyelami hati dan perasaan seorang wanita pula.

Puan Salmah berumur 40 tahun. Mempunyai 2 orang anak dan seorang guru atau coach senaman Zumba di Petaling Jaya. Orangnya manis tetapi menyimpan pelbagai kisah. Oleh kerana Puan Salmah ini pernah berurusan dengan kami di Sayanak.com sebagai pelanggan setia X Wonder Choco Frappe, jadi ia lebih terbuka untuk berkongsi kisahnya dengan kami ketika ingin mencuba Pheromiss For Her dan Pherolins For Her di Kedaipheromne.com pula.

Seperti yang kita tahu, Pherolins dan Pheromiss ini memang sangat terkenal untuk wanita yang ingin menggoda dan menarik perhatian suaminya.

Menurut Puan Salmah, dia merupakan isteri pertama dari 2 orang isteri. Sudah lebih 5 tahun suaminya itu menduakannya. Tetapi dengan cara baik atas persetujuannya juga. Dia rapat dengan madunya itu dan tidak mempunyai sebarang masalah Alhamdulillah.

Masalahnya sekarang ini adalah, suaminya itu sejak akhir-akhir ini seolah-olah melebihkan kasih sayangnya itu pada isteri yang kedua. Mungkin kerana madunya itu jauh lebih muda darinya. Kadang-kadang dia berasa sangat cemburu. Madunya itulah yang mencadangkan supaya Puan Salmah mencuba Pheromiss.

Setelah melihat tentang perbezaan tentang Pherolins dan Pheromiss, akhirnya Puan Salmah meilih untuk mencuba Pherolins terlebih dahulu kerana mudah untuk digunakan kerana berbentuk roll on. Selepas selesai whatsapp, Puan Salmah terus buat order di website kerana ingin membuat bayaran menggunakan kad kredit.

[KONGSI CERITA] ISTERI PERTAMA NAK PIKAT BALIK KASIH SAYANG SUAMI 1

Setelah hampir sebulan menggunakan Pherolins, Puan Salma menghubungi kami semula. Katanya sangat-sangat berpuas hati dengan kesan Pherolins. Menurut Puan Salmah, suami sangat sukakan wangian yang digunakan itu. Pernah dia dengan suaminya cakap ” wanginya awak, geram betul saya”. Kalau waktu istirehat sambil menonton televisyen, saya pasti jadi mangsanya. Dipeluk, dicium-cium. Haih, saya suka tapi bila dah kerap sangat rimas pun ada.

Apapun Puan Salmah sangat berpuas hati dengan Pherolins. Katanya Pherolins ini memang terbukti berkesan menggoda suami. Cuma ada sesuatu yang buat dia rasa pelik sedikit.

” LAKI AKAK PELUK-PELUK CIUM-CIUM TU AKAK SETUJU SANGAT LAH.. TAPI YANG AKAK PELIK, TEAM ZUMBA AKAK NI PUN SAMA. SEJAK AKAK GUNA PHEORLINS, DIORANG ASYIK PELUK CIOM AKAK. SERAM PULAK AKAK. TAK TAHULAH MUNGKIN PERASAAN AKAK JE KOT. 5 BINTANG LA PHEROLINS NI “

Alhamdulillah, kami syukur bila ramai rakan pelanggan kami yang berpuas hati dengan produk yang kami sampaikan. Semoga produk-produk di Kedaipheromone.com ini terus memberikan manfaat untuk semua orang. Aaminn.

Pheromone Copulins Wanita

Pherolab+ For Her

RM80.00
Sale!

Pheromone Lelaki

Pherolab+ Pheromone

RM80.00RM170.00

Pheromone Lelaki

Flaming Desire

RM80.00
Sale!

Pheromone Copulins Wanita

Pherolins for her

RM70.00
Sale!

Pheromone Copulins Wanita

Pheromiss For Her

RM70.00
Sale!

Pheromone Lelaki

Pheromances Pheromone

RM70.00

Pheromone Copulins Wanita

Mystique Switzerland

RM80.00
Sale!

Pheromone Lelaki

Phero-X Pheromone

RM70.00

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Open chat
Whatsapp kami sekarang!
Hi Selamat Sejahtera, Ada apa-apa yang boleh saya bantu?
error: Alert: Content is protected !!