[KONGSI CERITA] SEJAK ISTERI TERJUMPA DENGAN EX-BOYFRIEND. NAMPAK MACAM DAH TAK CINTA SAYA.

ex-boyfriend

Perfume ni boleh buat saya dapat balik isteri saya ke? Itulah ayat pertama En.Sham bila pertama kali dia whatsapp kami.

Bayangkan suami mana tak terasa hati kalau isteri yang tercinta tiba-tiba ditakdirkan terjumpa balik dengan boyfriend lamanya. First love pula tu. Fuh! pedih boss. Apa yang lagi pedihnya macam letak blackpepper kat ats luka, isteri asyik cerita kenangan lama ja dengan boyfriend lama tu. Mungkin dia sekadar mengulit kenangan sahaja. Tetapi hati suami kan.

Begini kisahnya..

En. Sham ini memang kacak orangnya. Kalau saya seorang perempuan, saya boleh katakan En.Sham ini lelaki idaman para wanitalah. Dengan tingginya, kacak, muka ada jambang-jambang sikit. Nampak bijak dan berpendidikan tinggi. Akan tetapi mungkin kerana kasihnyayang tinggi pada isterinya membuatkan dia sangat cemburu.

Menurut En.Sham, isteri tiba-tiba secara tak sengaja terjumpa dengan kekasih lamanya yang berkursus di tempat yang sama. Menurut En.Sham isterinya tidak emnghabiskan masa bersama lelaki itu langsung dan hanya terserempak secara kebetulan sahaja. Akan tetapi, sejak haritu itu dia asyik bercerita tentang kenangan lamanya sahaja, seoalah-olah kenangan yang mereka bina selama ini tidak bermakna.

ex-boyfriend

Mungkin disebabkan usia perkenalan mereka tidaklah selama isterinya itu mengenali kekasih lamanya. Tetapi, hatinya sering terguris apabila isterinya sekali sekala dengan kerapnya asyik bercerita tentang kenangan lama mereka.

Jadi, En. Sham menghubungi kami pada awalnya ingin menggunakan pheromone untuk membuatkan isterinya melupakan kekasih lamanya dan ingin isterinya tahu dia adalah lelaki terbaik. Dia nak isterinya merasakan impak bahawa kehadirannya dalam hidup isteri nya itu lebih bermakna. Sejujurnya, pheromone tiada fungsi khusus seperti itu, tapi kami percaya pheromone mampu memberikan impak yang hebat dalam hubungan mereka. Jadi, kami menawarkan En.Sham mencuba pheromone perfumes yang kami ada.

En. Sham mencuba kedua-dua wangian pheromone yang kami ada ketika itu iaitu Pheromances dan Phero-X. Seperti biasa, kami cadangkan En. Sham untuk mencuba 1 minggu Phero-X dahulu, kemudian rehat tanpa pakai apa-apa wangian pheromone 2 hari, kemudian cuba pula Pheromances selama seminggu. Kemudian, lihat mana yang lebih sesuai dengan melihat respond dari isterinya.

[KONGSI CERITA] SEJAK ISTERI TERJUMPA DENGAN EX-BOYFRIEND. NAMPAK MACAM DAH TAK CINTA SAYA. 1

Beberapa bulan kemudian, En. Sham senyap tanpa apa-apa berita. Kemudian, selepas 3 bulan kalau tak silap, dia hubungi kami semula untuk repeat order. Katanya, “Boss..saya nak 2 jenis yang saya beli haritu, 3 set…lepastu saya nak belanja tuan something. Tuan bagitau sahaja apa tuan nak kat shopee or lazada, saya bayarkan..”

Fuiyo! Ini berita baik. Sebab pada awalnya saya ingat En.Sham senyap 2-3 bulan kemudian muncul semula untuk ‘complain' pasal produk pheromone yang kami jual. Rupanya muncul semula untuk kongsi berita baik. Alhamdulillah. Jadi kami pun minta dia ceritakan, kenapa diam 2,3 bulan. Macam mana hubungan dengan isterinya itu. Dia pun mula bercerita…

Bila sampai je Phero-X kat office, dia terus buka dan guna. Sebab katanya excited sangat, bau harum semerbak kat office. Sampaikan officemate akak yang memang lawak orangnya yang pakai mask pun cakap “fuh lain macam bau,naik syahwat aku'.Sebab dia memang suka cakap lepas lucah-lucah gitu so dia tak rasa apa-apa sangat. Tapi lepas dia tanya kenapa akak cakap naik syahwat plak, akak tu jawab bau dia lain macam sebab terngiang-ngiang rasa nak ‘mendekat' je. Sedap katanya.

Kemudian, dia pun balik rumah dengan perasaan excited. Tapi disebabkan dia terlalu nak mengelakkan isterinya perasan, so dia diamkan sahaja untuk mengelakkan isterinya syak yang bukan-bukan.

Sampai sahaja di rumah, dia perhatikan sahaja gerak geri isterinya. Seperti biasa, isterinya suri rumah, kalau sampai sahaja di rumah, isteri biasanya tengah menonton televisyen atau online twitter sahaja di ruang tamu. Dan En.Sham biasanya akan melepak dan isterinya akan bising suruh dia mandi cepat-cepat sebab covid-19 kan. Sebagai langkah berjaga-jaga.

Tapi hari itu pelik sikit…

“Sebab biasalah isteri kan.. Kalau jumpa suami bukan dia kira kita penat ke tak.. Mesti nak berleter sahaja..Hari tu memang sangat-sangat pelik. Masuk je rumah tengok dia tengok pandang phone je. Saya pun duduklah kat sofa sambil buka-buka stokin kat depan tv. Then, dia pandang je saya. Tiba bangun duduk dekat saya..terus cakap kenapa abang lain macam harini? saya tanya lah kenapa..Ntah macam lain je..Saya tanya apa yang lain? dia diam… Lepas tu peluk-peluk saya dia tanya lagi.. sedap bau abang ni.. abang ada dating dengan awek ke? saya cakap awek mana pulak dah…saya kan kerja… lepas tu dia peluk je..tak pulak dia suruh saya mandi…dah peluk-peluk ni orang kahwin ni bukan boleh sangat..sensitif sikit..dah tak sempat mandi terjadi pula adegan suami isteri huhuhuhu”

Itulah kronologi awal yang diceritakan oleh En.Sham kepada kami. Itu yang terjadi waktu petang ketika En.Sham pulang dari kerja. Kemudian pada waktu malamnya pula dia dapat melihat isteri bukan seperti hari-hari sebelum ini. Isterinya lebih manja dan banyak bercerita dari hati ke hati dengannya.

Isterinya dahulunya kurang mendengar sikit. Mungkin isterinya bukanlah pendengar yang baik,jadi sukar untuk En.Sham nak luahkan apa yang dia suka atau tidak pada isterinya. Akan tetapi pada malam itu, dia dapat merasakan suasana ketika awal percintaan atua perkahwinan mereka dahulu iaitu mereka banyak meluangkan masa bersama membincangkan perasaan masing-masing.

En.Sham menggunakan peluang tersebut untuk berterung terang bahawa dia jelous bila isterinya menceritakan tentang ex-boyfriendnya itu. Maka, isterinya menangis dan mengakui silapnya itu dan katanya dia tidak berniat langsung cuma tidak ada apa yang hendak dibualkan maka topik itu selalu dia ungkitnya. Akhirnya, isteri berjanji tidak akan bercerita lagi dan mengakui En.Sham sahajalah lelaki yang bertakhta di hatinya. Malam itu katanya malam yang penuh cinta, memang macam magik. Penderitaan perasaan yang ditanggung selama hari ini Alhamdulillah dapat diselesaikan dalam satu malam sahaja.

hubungan suami isteri

Kemudian, kami pun bertanya kenapa En.Sham masih beli 2 jenis pheromone yang ada? Sedangkan En.Sham boleh pilih mana yang lebih sesuai sahaja. Kemudian, En. Sham mula bercerita yang dia menghilang 2-3 bulan kerana dia bereksperimen dengan diriny sendiri untuk lihat mana yang lebih sesuai antara Pheromances dan Phero-X. Akhirnya dia dapat lihat kedua-dua pheromone perfumes itu sesuai dengan dirinya, akan tetapi dalam keadaan-keadaan tertentu.

Diingatkan : Kesesuaian dengan setiap orang adalah berbeza. Apa yang berlaku pada En.sham tidak semestinya sama seperti anda.

Menurut En.sham, jika dia pakai Phero-X, isterinya seperti manja-manja dan respond rakan-rakan dan orang sekeliling di tempat kerja pula seperti hormat kepadanya. Mereka seolah-olah seperti mesra tetapi segan dengannya. Dia sangat suka keadaan itu.

Akan tetapi, bila dia menggunakan Pheromance pula, isteri seperti ‘agresif' sikit dalam hubungan suami isteri. Tetapi respond sekeliling rakan di tempat kerja biasa sahaja.

Jadi, En.Sham ambil keputusan untuk mengunakan kedua-dua wangian tersebut sebagai wangian utamanya. Ketika di rumah, terutamanya malam jumaat, dia akan menggunakan Pheromances. Untuk seharian pula, dia akan menggunakan Phero-X sebab awek-awek kat office yang jaga bahagian admin pun mesra dengannya. Sebelum ini sombong sikit.

Begitulah ceritanya, pengalaman En. Sham dengan kedaipheromone.com. Apa yang lebih penting, saya dapat hadiah dari En.Sham hari itu sebab dia belanja saya beli barang di shopee. Alhamdulillah rezeki.

Pheromone Copulins Wanita

Pherolab+ For Her

RM80.00
Sale!

Pheromone Lelaki

Pherolab+ Pheromone

RM80.00RM170.00

Pheromone Lelaki

Flaming Desire

RM80.00
Sale!

Pheromone Copulins Wanita

Pherolins for her

RM70.00
Sale!

Pheromone Copulins Wanita

Pheromiss For Her

RM70.00
Sale!

Pheromone Lelaki

Pheromances Pheromone

RM70.00

Pheromone Copulins Wanita

Mystique Switzerland

RM80.00
Sale!

Pheromone Lelaki

Phero-X Pheromone

RM70.00

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Open chat
Whatsapp kami sekarang!
Hi Selamat Sejahtera, Ada apa-apa yang boleh saya bantu?
error: Alert: Content is protected !!