YEAR END SALE 2021. 3 HARI SAHAJA BERMULA 12.12.2021

phero-x-murah

Seperti biasa tuan-tuan dan puan-puan, akhir tahun pasti takkan meriah tanpa sale hujung tahun. Pada 2021 ini, Kedaipheromone.com tidak melepaskan untuk belanja rakan pelanggan semua dengan harga promosi kami. Apa yang istimewanya pada tahun ini, promosi kali ini di-combo-kan dengan promosi di laman web rakan niaga kami iaitu Sayanak.com. Ini bermakna ada 2 promosi untuk lebih 100 produk terpilih pilihan rakyat Malaysia akan terlibat.

3 hari sahaja!

Promosi ini hanya berlangsung selama 3 hari sahaja. Iaitu bermula 12.12.2021 sehingga 15.12.2021 dan selagi stok masih ada sahaja. Jangan lepaskan peluang anda untutk dapatkan pelbagai produk-produk terbaik pada harga promosi yang jauh lebih murah dari harga asal dan apa yang paling penting anda takkan jumpa harga ini dimana-mana.

PHEROMONE

1) YEAR END SALE – Kedaipheromone.com

Promosi di Kedaipheromone.com melibatkan kesemua produk-produk perfume pheromone terbaik di Malaysia yang tersenarai di website kami. Anda boleh memilih untuk beli terus di website Kedaipheromone.com atau buat pembelian melalui whatsapp HQ 012-3377045 atau anda boleh hubungi pengedar sah kami yang berdekatan dengan kawasan anda. Check dulu di disini untuk anda kenalpasti pengedar berdekatan anda masih mempunyai stok atau tidak.

Harga Promosi terhad

Harga promosi terhad bagi 3 hari tersebut hanya RM59 sahaja tidak termasuk kos penghantaran.

YEAR END SALE 2021. 3 HARI SAHAJA BERMULA 12.12.2021 1

2) YEAR END SALE – Sayanak.com

Sayanak.com merupakan laman web yang menjual pelbagai rangkaian produk terbaik untuk seisi keluarga anda. Produk-produk seperti penjagaan kecantikan seperti produk kosmetik, produk kesihatan, produk kesihatan batin lelaki dan wanita, dan lain-lain ada terjual di sana. Istimewanya untuk promosi kali ini, diskaun untuk setiap produk berbeza-beza. Anda boleh lihat harga promosi terhad terus di laman web sayanak.com

kedai pheromone

Jom shopping!

Jangan lepaskan peluang anda untuk merebut harga promosi terhad dari kami. Semoga promosi kali ini dapat membuatkan anda semua gembira kerana boleh berjimat dan mendapatkan produk-produk terbaik dari kami.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Whatsapp kami sekarang!
Hi Selamat Sejahtera, Ada apa-apa yang boleh saya bantu?
error: Alert: Content is protected !!