FAKTA TENTANG PHEROMANCES 50X

Pheromances

FAKTA TENTANG PHEROMANCES 50X

Mesti anda tertanya-tanya, kenapa PheRomances 50x sangat hebat? Harini kita sembang-sembang pasal apa yang hebat sangat Pheromances 50x ni ya kawan-kawan.

Pernah dengar tentang Pheromone?

Pheromone adalah bau semulajadi yang dikeluarkan oleh badan, untuk berkomunikasi dengan orang di sekeliling anda. Melalui pelbagai kajian, saintis mendapati bahawa manusia menggunakan bau sebagai perantara yang mengawal tingkahlaku ketika berkomunikasi, secara sedar atau tidak.

Pheromone tidak boleh dihidu baunya oleh hidung, Pheromone hanya dapat dikesan dan diterjemah oleh organ VNO (organ yang terdapat pada pangkal hidung). Kajian menunjukan bahawa ia berkesan & terbukti secara saintifik boleh mempengaruhi sikap & tindak balas seseorang. Kesan-kesan Feromon boleh anda rasakan pada waktu-waktu tertentu.

fakta-tentang-pheromances-50x

Cuba ingat waktu anda tiba-tiba tertarik pada seseorang apabila berselisih dan bertembung secara tidak sengaja. Jika anak anda rindukan anda, berikan sahaja pakaian yang anda pakai kepadanya, rindunya pasti terubat! Tahukah anda, haiwan peliharaan mengenali anda bukan melalui rupa paras, tetapi melalui bau!

Pernah anda lihat, seorang lelaki walaupun rupa yang taklah sehensem atau semacho manapun, tapi berjaya memiliki kekasih yang cantik? Kalau kaya tu lain la cerita, tp masalahnya, biase-biase je. Kemungkinan besar, lelaki yang semacam ini menghasilkan lebih banyak feromon yang dapat dikesan wanita, berbanding anda!

Bila baca fakta di atas ni mesti ada tertanya-tanya:
♦ Macammana nak keluarkn Pheromone dari badan ni?
♦ Badan aku takde Pheromone ke?
♦ Takde ke cara senang nk keluarkan Feromon ni?

Releks.. Tak payah pening2. Kalau kami ckp kami blh tolong mcmane? Nk? Kalau “Nak”, pastikan anda terus membaca.

pheromances 50x

 

Pewangi Lelaki PheRomances 50x

PheRomances 50x merupakan wangian pemikat wanita terunggul dan termoden. Dicipta khas untuk lelaki yang mementingkan penampilan diri. Wangian PheRomances 50x mampu membina dan membuat tahap keyakinan diri anda setingkat lebih tinggi dari orang lain khususnya bila berhadapan dengan wanita.

PheRomances 50x mampu menarik perhatian wanita serta membuatkan mereka lebih tergoda dengan haruman wangian Pheromone yang unik buat si pemakainya.Mengandungi kuasa 50 kali Pheromone dan menjadikan PheRomances 50x sebagai wangian pemikat wanita terunggul di masa ini yang tidak mampu ditandingi oleh mana-mana pewangi Pheromone yang lain yang kebanyakkannya mengandungi 25 kali kuasa Pheromone sahaja.

pheromances

 

Kehebatan PheRomances 50x

♦ Wanita Pasti Suka akan Bauannya.
♦ Wanita Pasti [email protected] akan Bauannya.
♦ Wanita Pasti Teringat akan Bauannya.
♦ Wanita Pasti [email protected] akan Bauannya.
♦ Wanita Sentiasa Ingin Dekat kepada Anda.
♦ Wanita Sentiasa Tenang dan Selesa di Sisi Anda.
♦ Meningkatkan Aura Kelelakian Anda.
♦ Membina Tahap Keyakinan Diri.
♦ Mengekal & Mengeratkan Hubungan.
♦ Mencari Jodoh & Aura Tarikan Seksual.
♦ Bertahan Mengekalkan Bau 8 – 12 jam.

 

Cara Penggunaan PheRomances 50x

PheRomances 50x di pakai seperti minyak wangi biasa, dititis pada nadi lengan, leher dan baju. Wanita akan secara tidak sedar mengesan Pheromone dan mereka akan tiba-tiba tertarik pada anda.

Pheromone Copulins Wanita

Phero Pink

RM70.00
Sale!
PREMIUM!
RM97.00
Sale!
PREMIUM!
Sale!
PREMIUM!
Sale!
PREMIUM!
Sale!
PREMIUM!
Sale!
PREMIUM!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Whatsapp kami sekarang!
Hi Selamat Sejahtera, Ada apa-apa yang boleh saya bantu?
error: Alert: Content is protected !!