Tempahan minyak wangi berpheromone anda diterima 24 jam/7 hari seminggu. Bagaimanapun tiada pengeposan pada hari Sabtu, Ahad dan Cuti Umum.

Tempahan yang diterima sebelum jam 3.00pm akan diproses pada hari yang sama. Tempahan yang diterima selepas waktu tersebut akan diproses pada hari bekerja berikutnya. Kami akan maklumkan kepada anda, jika pengeposan tidak dapat dilakukan atas sebab tertentu menyebabkan pengeposan tidak dapat dilakukan.

Semua tempahan pelanggan akan dibungkus dengan penuh teliti dan rahsia. Kami akan memastikan setiap produk yang dihantar kepada anda penuh dengan KERAHSIAAN. Tiada siapa pun tahu apa yang anda beli termasuklah posmen yang membuat penghantaran.

image121Kami hanya menggunakan perkhidmatan Poslaju sahaja dalam menguruskan penghantaran. Jangkamasa terima produk adalah seperti berikut :-

1-2 hari bekerja – Semenanjung Malaysia
2-3 hari bekerja – Sabah / Sarawak.
3-5 hari bekerja – Brunei / Singapore / Thailand / Indonesia

Pastikan ada seseorang untuk menerima parcel sewaktu pihak Poslaju melakukan penghantaran kerana tandatangan penerima adalah diperlukan. Pihak Poslaju akan meninggalkan Notis (Sorry Note), jika tiada penerima ketika penyerahan dilakukan. Anda boleh membuat pungutan sendiri di alamat Pejabat Pos / Poslaju yang tertera pada notis tersebut.

Kami galakkan anda memberi alamat pejabat / tempat kerja jika tiada sesiapa dirumah pada hari bekerja. Ini untuk memastikan barang selamat sampai ke tangan anda. Jangan risau, tiada siapapun tahu apa yang anda beli.

Sebarang masalah tentang penghantaran dan penerimaan produk KEDAIPHEROMONE.COM, sila hubungi kami di talian 012-3377045 @ whatsapp sekiranya panggilan tidak berjawab. Terima kasih.