Kenapa bau pheromone berbeza bila digunakan pada kulit

bau pheromone

Kenapa? Botol yang sama digunakan oleh orang berbeza.Lepas beberapa minit,bau antara saya dan kawan seorang lagi tu berbeza?Sedangkan dari botol yang sama?

INILAH UNIKNYA PHEROMONE..

Pada asasnya pheromone tidaklah ber bau.Di negara barat,mereka lebih suka mengunakan pheromone yang tidak ada bau. (un-scented pheromone) ,akan tetapi di negara-negara yang tidak terlalu terdedah berkenaan pheromone,mereka cenderung atau lebih menyukai pheromone yang berbau.Dan pheromone yang biasanya menjadi pilihan semestinya yang berbau wangi dan sedap.Walaubagaimanapun,bercakap mengenai bau wangi dan sedap ini sangatlah subjektif.Ada yang lebih suka wangian itu dan ini.Apa yang membuatkan sesuatu pheromone itu disukai ramai adalah pheromone terbaik yang dapat menjadikan sesuatu wangian itu unik.

bau pheromone

Pheromone yang betul2 kualiti tinggi mesti anda akan dapat rasa perbezaan tu.Ramai regular customers kedaipheromone.com yg bertanya soalan macam ni.Sebab katanya kawan dah pakai banyak tahun pun dia tak tahu.Sebab kadang2 terbau seakan-akan sama tapi berbeza.

Jawapannya mudah sahaja.Sebab pheromone yg terkandung dalam wangian tu akan blend dan bertindak balas dgn badan,dan menyerlahkan pheromone semulajadi badan anda.

Sebab tu lah,setiap org yg pakai menghasilkan bau yg unik.Padahal bau sama ja.Tapi perbezaan tu dlm bentuk yang sangat subjektif.

 

senarai pengedar phero x pheromances pherazone pheroking pheromiss pherolins mystique swiss flaming desire wangian memikat wanita

Pheromone Copulins Wanita

Phero Pink

RM70.00
Sale!
PREMIUM!
RM97.00
Sale!
PREMIUM!
Sale!
PREMIUM!
Sale!
PREMIUM!
Sale!
PREMIUM!
Sale!
PREMIUM!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Whatsapp kami sekarang!
Hi Selamat Sejahtera, Ada apa-apa yang boleh saya bantu?
error: Alert: Content is protected !!