MEMIKAT WANITA GUNA MINYAK PENGASIH

Pheromone

Minyak Pengasih

Bila disebut sahaja minyak pengasih terus kita fikirkan tentang minyak yang dihasilkan secara mistik oleh tok bomoh. Antara minyak pengasih yang terkenal ialah minyak buluh perindu, pengasih jawa, pengasih mani gajah, pengasih siam, myk pengasih cenuai dan myk pengasih orang asli. Samada kesan mnyak pengasih tradisional ini mujarab dan ampuh hanya si pemakai yang tahu. Cara-cara membuat minyak pengasih ini pun ramai juga yang mencarinya di google.

Bila difikirkan kenapa terlalu ramai yang membuat carian di google menggunakan ‘minyak pengasih’. Masih ada lagikah di tahun 2020-an di mana kereta pun dah guna elektrik ini , ada yang masih menggunakan minyakpengasih untuk memikat wanita? Seram betul..

minyak pengasih

Kisah Minyak Pengasih

Sekadar pengkongsian, kami juga ada beberapa pengalaman dengan rakan-rakan yang suka menggunakan minyakpengasih ini.Nak tak kami cerita? Tak nak, its ok, boleh skip sahaja bahagian ini.

Kisah ini berlaku di utara Kedah. Tanpa berniat nak mengaibkan mana-mana pihak kami cerita serba sedikit sahaja secara ringkas dengan tujuan untuk pedoman atau dijadikan pengajaran pada kita semua.

Ada seorang rakan kami (Nama rekaan – MUNIR) ini berpangkat tinggi juga dalam tentera ketika itu. Biasalah pegawai tinggi, bila pekerjaan pun dah stabil mestilah sebagai seorang lelaki sejati, beliau ingin berumahtangga. Dipendekkan cerita, Munir ini sudah menjalinkan hubungan cinta dengan cinta hatinya sudah lebih 5 tahun. Akan tetapi, konflik mula terjadi apabila percintaan mereka diuji selepas mereka melangsungkan pertunangan.

Kekasih atau tunangnya itu tiba-tiba minta putus tunang. Katanya sudah tidak berkesefahaman. Akan tetapi selepas diselidiki, rupa-rupanya dia sudah mempunyai ‘jantan lain’. hancurlah hati Munir mengenangkan perkara itu. kekasih meluahkan yang dia tidak sependapat dengan pekerjaan Munir yang sering terpaksa bertugas dan terpaksa berpindah randah. Wanita itu lebih selesa untuk mendirikan rumah tangga di tanah kelahirannya sahaja iaitu negeri Kedah.

Dipendekkan lagi cerita ini, Munir yang sudah hancur hatinya dihasut Syaitonnn dengan pergi berjumpa tok guru yang berada di pedalaman negeri itu untuk mendapatkan semula kekasihnya itu. Dia sangat tertekan kerana malu dengan keluarga kerana persiapan perkahiwanan banyak yang dah siap, dan tarikh pun dah ditetapkan. Akhirnya tok guru itu memberinya minyak pengasih. Tak pasti jenis ada, tetapi hanya dengan calit sahaja di mana-mana bahagian badan, wanita yang diidamkan akan tunduk padanya.

Akhirnya, Munir pun berkahwin dengan kekasihnya itu.Dan rumahtangga mereka bahagia untuk beberapa tahun.

Tiba-tiba, Isterinya jatuh sakit yang sangat pelik. Isterinya tiba-tiba lumpuh tidak boleh bercakap dan seperti hilang ingatan. Dia tak kenal siapa-siapa kecualinya ibunya sahaja. Memang sangat pelik. Berbulan-bulan juga bawa ke hospital masih tidak sembuh. Akhirnya keluarganya senyap-senyap bawa isterinya itu ke Perubatan Islam untuk merawat penyakit misteri isterinya itu.

Akhirnya terbongkarlah segala perbuatan Munir beberapa tahun lepas sebelum mereka berumahtangga. Rupa-rupanya isterinya itu sakit kerana jin yang ada di dalam badan isterinya itu, hasil menggunkan minyakpengasih telah ‘merosakkan badannya’.

Akhirnya isterinya sembuh dan keluarga mertua Munir sangat-sangat marah dan akhirnya mereka berpisah.

Itulah tuan-tuan, menggunakan pertolongan jin syaitan, tidak akan bertahan lama. Lambat laun makan diri. Ingatlah! Jangan sekali-kali menggunakan minyakpengasih yang berunsur tahyul syirik itu, kerana perancangan Allah lebih besar dari segala-galanya. Banyak lagi cara yang lebih selamat dan mudah untuk memikat hati wanita. Tidak perlu sampai gunakan bomoh, jin atau tok guru.

kedai pheromone

Minyak Pengasih Moden

Minyak pengasih moden pula adalah nama jolokan atau gelaran yang diberikan kepada Minyak wangi pheromone. Minyak pheromone ini bukanlah berunsur tahyu; syirik. Tak ada kena mengena langsung dengan bacaan, jampi pawang, bomoh mahupun bacaan Al-Quran. Ia 100% dihasilkan di makmal menggunakan kaedah sains sahaja.

Apa yang kami ingin kongsikan di sini bukanlah minyak pengasih tradisional seperti kisah Munir tadi, tetapi minyak pengasih moden yang menggunakan bahan kimia sintetik pheromone. Ianya telah banyak digunapakai oleh orang barat dalam merialisasikan hajat mereka untuk memikat dan menggoda bakal lelaki atau wanita idaman mereka.

phero-x

Wangian Pemikat , minyak Penggoda, minyak Pengasih moden ini mengandungi sejenis bahan kimia sintetik yang dipanggil Pheromone yang mampu mencetus dan meransang deria otak untuk terpikat kepada si pemakai tanpa disedari oleh penghidunya. Terdapat berbagai jenis wangian pemikat di pasaran ketika ini dimana setiap daripadanya mempunyai formula dan wangian tersendiri.

Terpulanglah kepada pengguna untuk memilih yang mana serasi. Keberkesannya sangat bergantung kepada gabungan bau badan si pemakai dengan bau pheromone tersebut.

Minyak wangi ini sering dikaitkan dengan minyak pengasih. Apa yang membezakannya ialah minyak wangi ini menggunakan teknologi moden sedangkan minyak pengasih tok bomoh menggunakan campuran bahan-bahan “rahsia” berserta jampi serapah.

Cara guna minyak pengasih moden

Cara guna minyak ini juga berbeza. Ia hanya perlu digunakan seperti perfume biasa sahaja dengan memfokuskan di bahagian kulit di badan anda. Ini kerana minyak wangi pheromone ini akan menyerlahkan lagi pheromone semulajadi yang ada di badan anda. Melalui pheromone itulah nanti ia akan tersebar dan membuatkan orang di sekeliling anda mudah mesra, lebih selesa dan sukakan anda.

Pheromone Copulins Wanita

Phero Pink

RM70.00

Pheromone Lelaki

Phero Prime Black

RM70.00
Sale!
PREMIUM!
Out of stock
Original price was: RM180.00.Current price is: RM97.00.
Sale!
PREMIUM!
Out of stock
Original price was: RM180.00.Current price is: RM97.00.
Sale!
PREMIUM!
Out of stock

Pheromone Copulins Wanita

Alphafemale V3 with Pheromone Booster

Original price was: RM180.00.Current price is: RM97.00.
Sale!
PREMIUM!
Out of stock

Pheromone Copulins Wanita

Alphafemale V2 with Pheromone Booster

Original price was: RM180.00.Current price is: RM97.00.
Sale!
PREMIUM!
Out of stock

Pheromone Copulins Wanita

Alphafemale V1 with Pheromone Booster

Original price was: RM180.00.Current price is: RM97.00.
Sale!
PREMIUM!
Out of stock
Original price was: RM180.00.Current price is: RM97.00.

Oleh itu, buatlah pilihan yang bijak, janganlah biarkan diri anda terhasut oleh Iblis durjana dengan menggunakan pertolongan mereka hanya untuk mengejar cinta wanita. Takkan kemana tuan-tuan. 

Gunakan Pheromone Perfumes untuk meningkatkan aura memikat menggoda anda.Kesannya pun power! Sesuai untuk percintaan, pekerjaan dan sosial juga.

FAQ - APA ITU PHEROMONE

Pheromone dihantar secara normal oleh badan anda dan disebarkan melalui liang-liang anda di banyak bahagian badan anda. Malangnya apabila kita semakin meningkat usia badan kita menghasilkan semakin sedikit Pheromone. Anda boleh beberapa aktiviti atau amalan untuk membantu meningkatkan Pheromone yang dicipta secara semula jadi. Bersenam boleh menghasilkan Pheromone. Walaubagaimanapun, apabila kita mandi selepas senaman kita, kita membasuh Pheromone itu. Organ peluh menghasilkan Pheromone, namun peluh tidak lama kemudian mula rosak dan berubah menjadi bau busuk. Kami juga menambah antipeluh dan antipeluh untuk menutup dan menghalang penciptaan Pheromone biasa.
Anda boleh menambah Pheromones pada badan anda dengan menggunakan aroma Pheromones. Cologne dan wangian yang di jual di website ini dibuat dengan mencipta semula aroma Pheromone manusia biasa yang disebarkan secara semula jadi oleh orang ramai untuk menyemarakkan daya tarikan seksi. Ia tidak lain hanyalah bau busuk, ia adalah bau yang indah. Ia bergantung kepada wangian biasa yang disebarkan oleh badan sebelum ia mula hilang. Minyak wangi pheromone boleh meningkatkan tahap pheromone yang biasanya berkurangan dengan usia. Ia boleh mengubah keadaan untuk menyokong diri anda dalam menarik respond positif orang di sekeliling anda juga.
Pheromone biasanya menggunakan bahan sintetik yang menyampaikan tanda-tanda wangian subliminal kepada jantina lain yang mencetuskan tindak balas seksual yang menakjubkan.
Pheromone adalah seperti bahan kimia namun berfungsi di luar badan. Ia mempegaruhi pergerakan pada orang lain, seperti keseronokan seksual. Membina daya tarikan mempengaruhi kecenderungan dan tahap kortisol serta menggerakkan kawasan minda yang berkaitan dengan pemahaman sosial.
Isyarat pheromone dibezakan melalui organ 3 merayap di dalam hidung yang dipanggil Organ Vomeronasal (VNO). Pada ketika VNO mengenal pasti pheromone, ia hanyalah tanda tindak balas seksual kepada serebrum.
Organ Vomeronasal atau VNO ialah organ reseptor bagi rangka kerja ketara yang dikaitkan dengan surat-menyurat kompaun. Di kalangan vertebrata, Pheromone seks yang mempromosikan status seksual kepada bakal pasangan adalah kerap, walaupun bukan sahaja, dikenal pasti oleh VNO. Bauan yang dicipta oleh seorang individu dan diiktiraf oleh satu lagi kategori haiwan yang serupa dinamakan “Pheromone” jika interaksi itu adalah surat-menyurat tulen dengan kelebihan kepada dua orang itu. Surat-menyurat seksual hanyalah model tunggal.
Memandangkan ia adalah pendedahan baharu dan media baru mula melaporkan perkembangan logik ini! Walaupun anda mungkin belum mengetahui tentang pheromone dan reseptor VNO, anda akan tahu, Ia cepat berubah menjadi sesuatu yang biasa.
Terdapat banyak bukti dengan kemajuan dalam sains, bahawa pheromone sangat berkesan dalam menarik perhatian orang terutama yang berlainan jantina.
Benar sama sekali. Kita menghasilkan pheromone secara semulajadi setiap hari dan pheromone bertindak secara senyap dalam mempengaruhi pergaulan kita. Itu adalah sesuatu yang ramai individu tidak faham.
Disebabkan kecenderungan sosial kita. Apa perkara pertama yang kita akan buat bila tubuh menghasilkan pheromone? Kita akan lap (peluh). Ia sekaligus menghilangkan pheromone kita! Oleh itu, pheromone gagal berfungsi. (Lebih-lebih lagi, kita akan berpakaian umum dari kepala hingga kaki, dengan cara ini meliputi 90% daripada kulit yang mengeluarkan pheromone ke udara.) Apabila kita memakai pheromone, kita benar-benar menggantikan pheromone yang telah kita bersihkan. Dengan mempertingkatkan pheromone yang hilang dengan pheromone yang kami jual, ada benar-benar “kembali keadaan semula jadi” dan memulihkan hubungan bahan dengan individu di sekeliling kita.
Bau wangian yang dicampurkan dalam minyak wangi adalah sesuatu yang berbeza. Apabila kepekatan pheromone bertambah, minyak wangi tersebut akan kurang bau dan kurang tahan lama. Jika bercakap soal pheromone, kebanyakan perfume pheromone yang kami jual boleh bertahan sekitar 6-8 jam apabila digunakan pada tempat yang sesuai.
  • Lebih banyak mata memandang dan senyuman daripada orang lain
  • Anda akan ditemui lebih diri anda jadi lebih memikat secara fizikal
  • Lebih banyak temujanji dan seks
  • Membangkitkan keghairahan dalam hubungan cinta
  • Bercinta lebih bersemangat
  • Rakan sekerja anda akan berasa lebih selesa dan tenang dengan anda
  • Orang lain akan memulakan perbincangan dengan anda
  • Meningkatkan keberanian anda
  • Jantina yang sama akan secara semulajadinya menganggap anda ada aura yang kuat
  • Hubungan perniagaan/kerja yang lebih baik
Ramai pengguna sering bertanya tentang pheromone perfume mana yang lebih power. Sebenarnya ia bergantung pada setiap individu itu sendiri. Ini kerana tahap keberkesanan pheromone perfume yang ada, adalah berbeza. Ok, begini.. Pheromone perfume Jenama A yang dihasilkan oleh Makmal A adalah tidak sama dengan Pheromone yang ada dalam pheromone perfume Jenama B yang dihasilkan di Makmal B. Ini kerana pheromone ini dihasilkan secara sintetik menghasilkan DNA yang berbeza-beza. Sebab itulah setiap jenama pheromone perfume itu ada peminatnya tersendiri kerana tahap kesesuaian dengan badan kita berbeza. Walaubagaimanapun, anda tidak perlu risau kerana kesemua wangian pheromone yang dijual di sini telah terbukti berkesan untuk ramai orang di Malaysia. Oleh itu, risiko untuk anda mencuba pheromone yang sesuai dengan diri anda adalah lebih besar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Whatsapp kami sekarang!
Hi Selamat Sejahtera, Ada apa-apa yang boleh saya bantu?