Tips membuatkan isteri anda terpikat pada secara seksual.

merangsang isteri

Tips membuatkan isteri anda terpikat pada secara seksual.

Ada suami sangat sukar untuk mengajak isteri mereka mengadakan persetubuhan. Jika anda antara suami yang alami masalah ini, anda jangan risau kerana ada jalan penyelesaiannya. Caranya adalah menggoda isteri anda secara seksual. Manusia memang di lahirkan bernafsu dan sudah pasti anda boleh menggoda isteri anda. Berikut ada tiga cara untuk anda goda isteri anda.

Cara pertama : Tenangkan isteri anda.

Isteri anda perlu berada dalam keadaan tenang untuk dia terangsang melakukan hubungan seks. Jika fikirannya rungsing atau tidak tenang, nafsunya susah untuk bangkit. Anda tenangkan fikiran anda dengan cuba menyelesaikan masalah dia. Lakukan kerja membersihkan rumah supaya dia rasa kurangnya bebanan. Apabila fikirannya tenang, mood untuk lakukan seks pasti akan datang pada isteri anda.

Cara kedua : Goda isteri anda melalui sentuhan dan ciuman.

Apabila ada kesempatan, anda cium dan peluk isteri anda. Apabila berjalan keluar, anda pegang tangan isteri anda. Apabila anda selalu cium dan sentuh isteri anda, dia akan tertarik secara seksual sepenuhnya pada anda.

Cara ketiga : Jadi suami yang baik

Tidak payah untuk bersikap romantik. Anda cuma perlu jadi suami sebenar iaitu melindungi isteri anda, membimbing isteri anda, memberi segala keperluan dan bermacam – macam lagi tindakan yang sepatutnya anda lakukan.

HG5ubQh

Pheromone Copulins Wanita

Phero Pink

RM70.00
Sale!
PREMIUM!
RM97.00
Sale!
PREMIUM!
Sale!
PREMIUM!
Sale!
PREMIUM!
Sale!
PREMIUM!
Sale!
PREMIUM!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Whatsapp kami sekarang!
Hi Selamat Sejahtera, Ada apa-apa yang boleh saya bantu?
error: Alert: Content is protected !!