Tips Memikat Wanita

pheromances penggoda wanita pheromances 50x pheromone-min

Ramai yang masih single merasakan yang mereka tidak mempunyai kekasih kerana rupa paras mereka tidak seperti orang lain, tak hensem, tak kacak. Benarkan seperti itu? Atau anda tidak ahu cara memikat wanita yang betul?

Anda Ingin Memikat Hati Wanita Idaman…….!! TAPI tidak tahu atau takut untuk mencuba………!!! Disini Kami sediakan beberapa panduan tip memikat wanita.

Disini adalah 12 Tip Cara Memikat Wanita untuk membantu memastikan anda tidak membuat kesilapan dengan wanita yang anda suka:

MEMIKAT WANITA

 TIP 1 – Anda perlu bercakap mengenai topik “emosi” seperti kenangan zaman kanak-kanak, cita-cita masa depan. Topik-topik perbualan seperti ini akan membuka floodgates emosi beliau.

TIP 2 – Wanita mahu seorang lelaki yang tidak takut untuk memimpin beliau. Ketika bercakap kepada seorang wanita, seharusnya ada kawalan perbualan. Jangan tunggu untuk dia menentukan apa yang anda akan bercakap.

TIP 3 – Beri perhatian kepada isyarat bukan lisan, wanita kurang gemar jika anda berdiri terlalu dekat dengannya, tunjukkan tingkah laku yang bagus semasa bersama wanita pilihan.

TIP 4 – Ingat kata-kata ini “Fun tidak Funny.” selalunya wanita tertarik kepada lelaki yang membolehkan mereka merasa gembira dan tenang. Jangan menumpukan perhatian hanya dengan membuat lawak jenaka sahaja, tidak dinafikan memang ada wanita yang suka lelaki yang agak lucu..tapi perlu diingat, ada juga wanita tidak gemar dengar lawak jenaka yang membosankan, jadi buatlah lawak yang harmonis. Tumpukan apa yang wanita suka, jika boleh terus bertanya, apakah pasangan anda suka.

memikat wanita

TIP 5 – Mengusik wanita. Salah satu cara paling mudah untuk mengambil perhatian ke tahap yang menyeronokkan, untuk memulakan mengusik wanita, anda perlu tahu apakah perkara yang baik untuk diusik, jangan silap usik nanti buruk padahnya. Fikirkan kembali kenangan bersama pasangan bagi mengimbas kenangan. Dalam dunia dating … kenangan dapat menguatkan lagi perasaan.

TIP 6 – Dapatkan keintiman dari si dia. Wanita dihidupkan oleh lelaki yang tidak takut untuk mengambil cinta ke tahap peribadi, intim. Perlu diingat dan had kan keimtiman itu kearah yang baik.

TIP 7 – kata-kata yang sejuk dan memikat kerana kata-kata yang sejuk membuatkan hati wanita akan sejuk. Wanita suka mendengar pendapat tentang diri mereka. Beritahu dia apa yang anda suka tentang dia.

TIP 8 – Elakkan membuat perkara yang wanita tidak suka. Wanita dimatikan oleh lelaki yang datang merentasi sebagai “miskin.” Jika anda membuat perkara yang mereka tidak suka terlalu banyak dan kerap, dia akan berfikir yang anda sedang cuba untuk menarik perhatian beliau, yang akan mempunyai kesan yang bertentangan.

TIP 9 – Jika anda ingin tahu bagaimana untuk bercakap dengan wanita dengan cara yang tidak melahirkan mereka. Elakkan bertanya terlalu banyak soalan “temuramah” gaya. Sebaliknya menyatakan pendapat anda dengan harmonis.

TIP 10 – Jangan menyembunyikan identiti anda. Jangan takut untuk bercakap tentang apa sahaja yang anda minati.

TIP 11 – Jangan sekali-kali pujian beliau pada mata, kelihatan beliau, atau badan.

TIP 12 – Katakanlah sesuatu yang membolehkan dia tahu bahawa anda melihat beliau dalam satu cara “seks”. Jika anda tidak lakukan, anda menghadapi risiko penggulungan dalam “zon kawan”.

Cara terbaik untuk berfikir tentang bagaimana untuk bercakap dengan wanita adalah untuk berfikir tentang apa jenis menyeronokkan, suka bermain, dan perbualan seksual yang akan nikmati.

Bercakap kepada seorang wanita tidak sukar. Anda hanya perlu sedar apa yang mereka hendak dari anda. Ikut senarai di atas dan anda akan melakukan yang baik sahaja.

Kehidupan seharian setiap saat, baik wanita mahupun lelaki, mereka yang hidup pastinya bernafas iaitu menghidu dan menghembus udara sekitarnya. Kami Juga Menyediakan Satu Pewangi yang mampu memikat wanita apabila mereka menghidu pewangi dari anda..

Selain perkara di atas anda boleh gunakan wangian Berferomon,  Phero-x Pheromone mengandungi bahan pheromone sintetik bernama Androstenone, 5-alpha-endrost-16-ene-one, androstenol,androsterone, estratetraenol dan androstadienone yang akan membuat mana-mana wanita yang berada dekat dengan anda merasa tertarik pada anda.

Phero-X sudah terbukti berkesan sejak tahun 2005 lagi. bayangkan sudah lebih 10 tahun ia dipercayai oleh lelaki-lelaki pemikat di luar sana. Cuba harini dan rasai kuasa memikat hari ini.

HG5ubQh

 

Pheromone Copulins Wanita

Phero Pink

RM70.00

Pheromone Lelaki

Phero Prime Black

RM70.00
Sale!
PREMIUM!
Out of stock
Original price was: RM180.00.Current price is: RM97.00.
Sale!
PREMIUM!
Out of stock
Original price was: RM180.00.Current price is: RM97.00.
Sale!
PREMIUM!
Out of stock

Pheromone Copulins Wanita

Alphafemale V3 with Pheromone Booster

Original price was: RM180.00.Current price is: RM97.00.
Sale!
PREMIUM!
Out of stock

Pheromone Copulins Wanita

Alphafemale V2 with Pheromone Booster

Original price was: RM180.00.Current price is: RM97.00.
Sale!
PREMIUM!
Out of stock

Pheromone Copulins Wanita

Alphafemale V1 with Pheromone Booster

Original price was: RM180.00.Current price is: RM97.00.
Sale!
PREMIUM!
Out of stock
Original price was: RM180.00.Current price is: RM97.00.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Whatsapp kami sekarang!
Hi Selamat Sejahtera, Ada apa-apa yang boleh saya bantu?